[vc_row][vc_column][vc_column_text]Se tudi vi, tako kot jaz, ne morete upreti tistemu nedolžnemu pogledu in lepim učkam?! Naj dvigne roko tisti, ki ni vsaj enkrat nagradil psa s človeško hrano?! Jaz sem prva v vrsti, se pa držim določenih pravil!!!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”961″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_message message_box_style=”3d” style=”square” message_box_color=”vista_blue” icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-down”]Ste vedeli, da je hrana ki je popolnoma primerna in zdrava za ljudi, lahko zelo škodljiva za vašega psa. Psu ne dajajte nikoli sladke hrane (peciva), sladke pijače, kofein, začinjene hrane, čebulo, grozdje in rozine, kravje mleko, piščančje kosti in oreščke! [/vc_message][vc_column_text]Moja Hope je prava sladkosnedka. Ker sladkega ne sme jest, sem si izmislila zdrav recept za priboljške. Tako so nastali Arašidovi trenirančki, ki so pravi hit v naši pekarni!

Arašidovo maslo je eno najboljših posladkov za pse, saj ga zaradi njegove teksture lahko oblizujejo zelo dolgo. Za pse je koristno tudi zaradi beljakovin, zdravih maščob, niacina, vitamina B in vitamina E.[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”warning” icon_fontawesome=”fa fa-hand-peace-o”]Pri peki uporabljam nesoljeno in nesladkano arašidovo maslo. Zelo pomembno je, da ne vsebuje ksilitola, ki je za psa lahko smrtno nevaren!!![/vc_message][vc_column_text]Arašidovi trenirančki Tačka pasja pekarna vsebujejo samo zdrave sestavine, ki vašemu psu ne morejo škoditi.

Sestavine:  arašidovo maslo, riževa moka, med, cimet, banana ali jabolko.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”712″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_message message_box_color=”vista_blue” icon_fontawesome=”fa fa-heart”]MED?!? … nič bat, med ni cuker!  Lahko si preberete tudi zanimiv članek ”Ali pes lahko je med?” – Zdrava hrana za pse ZHP[/vc_message][vc_single_image image=”1087″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

Vas zanima katerega arašidovega masla uporablajam!?

JA, NAJBOLJŠEGA!!! – Rok’s peanut butter smooth

Rok’s 100 % naravno arašidovo maslo je sveže pridelano brez dodanega sladkorja in palmovega olja in je intenzivnega odličnega okusa. Narejeno je popolnoma in samo iz arašidov brez vseh dodatkov. 100-odstotno naravno, kremasto in okusno.[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”vista_blue” icon_fontawesome=”fa fa-check-circle”]

Rok’s peanut butter je NAREJEN V SLOVENIJI!

[/vc_message][vc_single_image image=”1084″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]Arašidovi trenirančki so prava poslastica za vse pasje gurmane. Jaz jih priporočam tudi pri učenju trikcev in pri šolanju. Vaš kuža bo nad priboljški navdušen. In zakaj ne, lahko jih poskusite tudi vi!

Narejeno z ljubeznijo! <3

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”vista_blue” icon_fontawesome=”fa fa-paw”]

ARAŠIDOVE TRENIRANČKE LAHKO NAROČIŠ NA SPODNJEM LINKU
 

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]