[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pregovor pravi: “S prijatelji ravnaj tako kot s slikami, postavi jih v njihovo najboljšo luč.” J. Churchill

No, ”moja” Adriana ne potrebuje nobene posebne postavitve, ker je tak sonček da žari kamorkoli jo postaviš. Če bi  morala Adriano opisati v treh besedah, bi bile to najbrž: srčna, zagnana in obetavna.

Adriano sem spoznala pred tremi leti kot stranko v moji trgovini za male živali MISS HOPE .  Še pred Cornyem in Zoomijem sem imela to veliko čast, da sem spoznala malega Sonnya💙.  Sonny, ki zdaj živi čez mavrico, je igral pomembno vlogo v Adrianinem življenju. Zgodbo o Sonnyu  nekateri že poznate. Pripomogla je k preprečitvi veliko potencialno nepremišljenih nakupov psov.

Adriana: ”Nakup psa MORA biti bolj premišljen in natančno načrtovan kot pa nakup avta ali opreme za dom”

Adriana je zelo hitro vzljubila mojo trgovino, in zelo sem se veselila njenih obiskov. Pri Adriani sem takoj začutila pravo energijo in tako se je najino prijateljstvo začelo.

Z Adri imave kar nekaj skupnih stvari: Obe imava zelo luštne trgovinice za male živali, obožujeve kužke, imava pridne fante, ki nama pomagajo in naju podpirajo ❤, in obe obožujeve PIZZOOOOO!

Adriani zavidam 2 stvari:

  1. Mladost 🙂 – saj je 13 let mlajša od mene 😃
  2. Energijo – meni počasi zmanjkuje zaradi EMŠA 😬

Pri njenih rosnih 25 letih je dosegla že veliko.  Postala je…[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-check-circle”]🐕 Inštruktorica pasje vzgoje (predvsem za lastnike, pravi Adriana) pri Alfakan

🐕 Ustanoviteljica in lastnica trgovine za male živali PET HOUSE SONNY na Ptuju (kjer ji z veseljem pomagajo tudi mama, babi in sestrica Tjaša)

🐕 Solastnica znamke BOSTIE CREATIONS (skupaj z njenim Maticem ❤️) . Adriana pravi, da je Matičeva asistentka – ona vrti gobček, Matic pa gara 😅.  Skupaj ustvarjata zelo lepe, unikatne lesene izdelke. Njihova najbolj znana kreacija je interaktivna igrača Treaty Box.[/vc_message][vc_single_image image=”1182″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ko sem vprašala Adriano če bi rada sodelovala v moji rubriki Katja kuha…za kužke – VIP EDITION, je z veseljem sprejela. Na vprašanje ”kaj boš pekla?” pa je brez obotavljanja odgovorila – ARAŠIDOVE TRNIRANČKE.

Arašidovi trenirančki so Adrianini najljubši priboljški 😋 . Ja ja, tudi Adri jih rada popapca![/vc_column_text][vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-cutlery”]

Arašidovi trenirančki – poslastica za pasje gurmane!

Če bi radi izvedeli katere sestavine sve uporabljale, si preberite link[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Z Adri sve začele peči okoli 9:30. Kavico sem spila sama, ker ona ne mara kavic…jaz pa rabim zjutraj vsaj dve.

Najprej sem Adri opremila s predpasnikom in prva naloga je bila “miksanje” banane.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1173″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][vc_column_text]Postopoma sve dodali še med, arašidovo maslo, cimet, nato pa še riževo moko. Maso sve dobro premešale, in dodale vodo po potrebi.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1176″ img_size=”MEDIUM” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][vc_message message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-check”]

ZA PEKO ARAŠIDOVIH TRENIRANČKOV UPORABLJAMO NAJBOLJŠE ARAŠIDOVO MASLO! – Rok’s peanut butter smooth – Narejeno v Sloveniji

Rok’s 100 % naravno arašidovo maslo je sveže pridelano. Brez dodanega sladkorja in palmovega olja je intenzivnega ter odličnega okusa. Narejeno je popolnoma in samo iz arašidov brez vseh dodatkov. 100-odstotno naravno, kremasto in okusno.[/vc_message][vc_single_image image=”1175″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][vc_column_text]

Če se boste doma lotili peke arašidovih trenirančkov naj vas opozorim, da je maso, zaradi riževe moke, težko oblikovati.

Z Adriano sve se odločile, da bove naredile božične arašidove trenirančke (christmas edition). Jaz sem delala krogce, ona pa je natisnila štampiljko s prazničnimi motivi.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1177″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][vc_single_image image=”1178″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][vc_column_text]

Arašidove priboljške sva dale pečt na 170 stopinj, približno 20 minut!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1179″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][vc_message message_box_color=”green”]Priboljške lahko brez zadržkov poskusite tudi vi! Jaz in Adri se nisve uspele upreti mamljivemu vonju. 👃[/vc_message][vc_single_image image=”1181″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”green”][vc_column_text]Po končani peki sve si z Adri privoščile še čaj, in trenutke izkoristile za pogovor o še zadnjih podrobnostih za Zeleni sejem v Ljubljani, kjer bomo 7.12.2019 imele skupno stojnico.

Naša stojnica bo božično opremljena s prelepimi lesenimi izdelki Bostie Creations in s priboljški Tačka pasja pekarna.

Če bi naju radi spoznali v živo, nas lahko obiščete naslednjo soboto. Veseli bomo vašega obiska.

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”vista_blue”]ZELENI SEJEM – 7.12.2019

GNEZDO – Štula 10, Ljubljana

OBIŠČITE NAS![/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Še enkrat hvala Adriani za pomoč v pekarnici. Take sodelavke kot si ti, si lahko vsak želi.
 

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1191″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]