[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pravijo da je vsak pes športnik po duši, jaz za mojo Hope ne bi tega trdila nikoli.

Da ne bo pomote! Moja Hope je strašno ljubezniv kuža, rada jo imam do Lune in nazaj…je pa po naravi malo lena.  V resnici sva zadnjo leto obe malo lenarile, zato sem se odločila, da moram ukrepati…in kot  nalašč, smo v pravem trenutku spoznale našo novo prijateljico Ivo, ki nas je navdušila nad disciplino – mantrailing.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1054″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_message]

Izraz mantrialing  (man= oseba in trailing= iskanje) je dejavnost, kjer pes išče točno določeno osebo s pomočjo njenega individualnega vonja.

[/vc_message][vc_column_text]S treningi sva začeli letos marca, in prejšnji vikend smo se prvič veselo udeležile intenzivnega MT vikenda v Brežicah.

Kaj je intenzivni MT vikend?!? … Traila se od mraka do zore . Ampak verjemite, da je to paša za dušo in telo. Res je da je naporno, ampak ko pretehtaš pluse in minuse, vidiš da minusov sploh ni!

  • Spoznaš nove prijatelje pasjeljubce, ki uživajo v mantrailingu
  • Spoznaš nove prijatelje na 4 tačkah
  • Glavna tema so kužki in vse kar spada zraven
  • Naučiš se veliko novih stvari, še posebno če si začetnik kot jaz in Hope
  • Mantrailing je disciplina, ki mentalno zaposli psa. Vsak trening je kot sprehod – delovni sprehod, kjer te pes vsakič znova preseneti.
  • Nič ni lepšega kot videti  psa srečnega

[/vc_column_text][vc_message]

Zdaj pa vas zagotovo zanima, kako se je Hope odrezala?!

V petek je bila odlična, po Brežicah je trailala kot velika, in trenerka Simona jo je pohvalila. V soboto smo zjutraj trenirali v gozdu, in čeprav ima Hope težave z gozdnimi tlemi (ker pikajo v tačke), je bila še kar korajžna. Popoldne pa je ”padla v transu”, in ni več sodelovala. Privoščila si je dolg spanec, in v nedeljo je bila kot nova.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1067″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]Tako na kratko o naši avanturi, ki jo bomo zagotovo ponovili, ker smo se imele super lepo!

Mantrailing je tako odlična fizična rekreacija, kot tudi mentalna zaposlitev. Psu izboljšuje samozavest in krepi koncentracijo, saj se mora pes priučiti pravilno prepoznati in slediti samo specifičnemu vonju osebe. Hkrati pa mora ignorirati  mimoidoče, hrup in živali.

V kolikor bi se želeli preizkusiti v mantrailingu, in odkriti skrite potenciale svojega psa, toplo priporočam mantrailing.si – super team z najboljšimi in najbolj simpatičnimi učiteljicami.

Hvala Simona in Iva <3[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

NAŠA SKUPINA

Simona s Tequilo in Pink

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1070″ img_size=”medium”][vc_column_text]

Maša z Jumi

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1074″ img_size=”medium”][vc_column_text]

Nika in Urban z Alvo

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1072″ img_size=”medium”][vc_column_text]

Natalija s Kiaro in Zakijem

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”1075,1071″ img_size=”medium”][vc_column_text]

Jaz in šefica Hope

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1073″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]