Skip to content

O PASJI PEKARNI TAČKA

Ljudje imamo srečo, da lahko sami izbiramo kaj in kdaj bomo jedli. Izbiramo si najrazličnejše sestavine za okusne obroke, ki si jih pripravljamo sami ali pa še bolje, za to skrbijo drugi. Kaj pa psi? Naši zvesti prijatelji? Psi nimajo te možnosti, da bi si sami izbirali in pripravljali hrano. Zato pa smo tukaj mi! Lastniki psov, ki skrbimo za svoje štirinožne prijatelje tako, da jim privoščimo le najboljše in tako poskrbimo za dolgo in kvalitetno življenje.

Pasja pekarna Tačka je svojo zgodbo začela v začetku leta 2013…

… ko sta se Maja Kozole in Nino Popadić, oba velika ljubitelja psov odločila, da v svoj dom pripeljeta nemškega ovčarja Bajsija. Sama sta pričela izdelovati slastne priboljške, saj sta želela zanj le najboljše. Porajala se jima je ideja, da zdrave pasje priboljške ponudita tudi drugim kužkom in tako se je v juliju 2014 odprla Pasja pekarna Tačka. V začetku leta 2017 pa je Maja Pasjo pekarno Tačka ponosno predala v roke Katje Tul, lastnici trgovine za male živali in njene ljubitelje Miss Hope. Katja ima , tako kot Maja in Nino, svojo pasjo pomočnico – Hope. Lokacija pekarne se je preselila v Izolo (na lokacijo trgovine Miss Hope) in tako postala edina pasja pekarna na obali. Tradicija pekarne se nadaljuje z enakim imenom, že prepoznavnim logotipom ter seveda z enakimi slastnimi recepti, ki vsebujejo le naravne sestavine, brez dodane soli, sladkorja, umetnih sladil, konzervansov in drugih škodljivih dodatkov.

Izdelki Pasje pekarne Tačka so proizvedeni v Sloveniji!

Naša vizija je proizvajati kvalitetne pasje izdelke, ki psu koristijo tako pri razvoju kot treningu. Pasjim lastnikom želimo omogočiti uspešen trening, psom pa odličen naravni priboljšek narejen z ljubeznijo.

© 2022, Tačka pasja pekarna | Vse pravice pridržane