[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sardelunce so novi priboljški pasje pekarne Tačka, s svežimi sardelami in pinjolami. Lokalno, naravno in zdravo.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1279″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”turquoise” title=”Sveže sardele”][vc_column_text]Napočil je čas, da v že pestri izbiri priboljškov Tačka, dodam nov okus. Tokrat sem si zamislila nekaj lokalnega, zdravega in tradicionalnega. Sardelunce – priboljške s sardelami.

Sardela je ponos izolskega ribištva.

Kaj vsebujejo Sardelunce?

Sveže sardele

Pinjole

Pirino moko

Riževe kosmiče

Svež peteršilj

Česen v prahu

Tako majhne in samoumevne, da nanje včasih kar pozabimo. Sardele so odlična riba za psa.

Sardele imajo visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin
So bogat vir vitaminov E, D in B ter mineralov
Sardele so na dnu prehranjevalne verige, zato ne kopičijo težkih kovin.
Sardele vsebujejo tudi veliko železa, selena, kalcija, magnezija in joda. 

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1281″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle” border_color=”turquoise” title=”Zakaj sem jih poimenovala Sarde – Lunce?!”][vc_column_text]

Sarde – sardele.
Lunce – ker sem izbrala obliko luninega krajca.
Lunin krajec pa zato, ker se ob polni luni plavih rib ne lovi!

Pri imenu, mi je skočila na pomoč moja prijateljica Lena (ZHP – Zdrava Hrana za pse), ki ima vedno dobre in originalne ideje. Lena je izredno pridna pisateljica, in najraje piše o zdravi prehrani za pse (za vse tiste, ki je še ne poznate). Tudi ona je že veliko pisala o sardelah – KLIK[/vc_column_text][vc_single_image image=”1284″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border” border_color=”turquoise”][vc_column_text]Ker rada podpiram lokalno okolje in mlade podjetnike, se za nakup rib odpravim v Ribarnico Jerman v Izoli. Tam me vedno postrežejo s svežimi ribami, in Denisu stoodstotno zaupam. Denis je zelo prijazen ter vedno nasmejan, in to je pika na i, zakaj je ribarnica Jerman moja najljubša.

“Topel nasmeh je univerzalni jezik prijaznosti.” – William A. Ward

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1283″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border” border_color=”turquoise” title=”Ribarnica Jerman v Koprski ulici – Izola”][vc_single_image image=”1277″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border” border_color=”turquoise” title=”Vedno nasmejan Denis”][vc_column_text]Tudi za svoje pasje priboljške rada kupujem TOP sestavine. S slabimi sestavinami bodo nastali slabi priboljški. Zato sestavine vedno previdno izberem, saj si želim le najboljše za moje štirinožne stranke in za njihove želodčke.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1278″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border” border_color=”turquoise” title=”Dobre sestavine, zdravi priboljški!”][vc_column_text]Sardelunce bomo predstavili v soboto, 15.2.2020, na super dogodku v trgovini MISS HOPE Izola. Ta dan bomo uradno nagradili nove ambasadorje Tačka pasja pekarna in predstavili nove okuse Tačkinih naravnih priboljškov.
Za vse kužke bomo pripravili degustacijsko mizico s priboljški Tačka, in seveda ne bo manjkala pasja Torta 🎂.

Sardelunce bodo od 15.2.2020 na voljo tudi:

Ni važno če se nahajaš v Izoli, Ljubljani ali na Ptuju… Sardelunce bodo na voljo za degustacijo prav povsod!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]