[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kdo pravi, da psi ne praznujejo?

Veseli december je čas, ko si mesto nadene praznično ogrinjalo, utripajoče lučke krasijo vsak vogal, ulice dišijo po kuhanem vinu in pečenem kostanju, domove pa napolnijo toplina, radost in navdušenje. Jaz verjamem, da tudi psi čutijo praznično vzdušje.

Zakaj bi samo mi uživali v prazničnih radostih, ob kozarčku vina in rezini panettona?

Ker sem si želela, da bi tudi moja Hope začutila veselje ob decemberskih praznikih (in ne samo strah ob pokanju petard), sem skreirala recept za pravi pasji Panettone – Pawttone.[/vc_column_text][vc_single_image image=”971″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_message message_box_style=”3d” message_box_color=”juicy_pink” icon_fontawesome=”fa fa-cutlery”]Pawttone je kolač za kužke. Tačka se je odločila za dve varjanti Pawttona:

  1. s tuno – za izbirčne, in za tiste, ki ne morejo brez mesa;
  2. z jabolko – za prave sladkosnede, in tiste ki ne smejo mesa.

[/vc_message][vc_column_text]

A je kdo od vas mnenja da pretiravamo?  Da nas je preveč takih, ki na pse gledamo s človekovega zornega kota?

No, jaz se ne strinjam! Sem pa mnenja, da je vzgoja na prvem mestu. Če je pes lepo vzgojen, si vsako toliko zasluži tudi kakšno nagrado.

Večina ljudi svoje pse razvaja na načine, ki jim prej škodujejo kot koristijo. Seveda je najbolj pomembno, da psu posvetimo dovolj časa. Ta čas pa mora biti tudi kakovosten. Fizična in mentalna zaposlitev bo za psa najlepša nagrada, ki jo lahko dobi!

Po delu pa ga lahko tudi razvajamo na drugačen način…če si seveda to zasluži!

Moja Hope bo letos deležna nekaj darilc. Zaželela si je Flaminga BecoPets, nove posodice BecoBowl in Pawttone s tuno.  Ampak to naj ostane skrivnost 🙂 . Letos je Hope bila še posebno pridna, skupaj sve začele trenirati Mantrailing (z najboljšo ekipo Mantrailing.si), in ta disciplina ji res ugaja.[/vc_column_text][vc_single_image image=”953″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″][vc_message message_box_color=”juicy_pink”]SESTAVINE PAWTTONE TUNA: pirina moka, bela moka, tuna, jajce, kozji jogurt, olivno olje, pivski kvas, med, origano in česen v prahu.

SESTAVINE PAWTTONE JABOLKO: pirina moka, bela moka, jabolko, jajce, kozji jogurt, olivno olje, pivski kvas, med in cimet.[/vc_message][vc_images_carousel images=”966,970,969,967,1110″ img_size=”1000×1000″ onclick=”link_no” autoplay=”yes” title=”Naše zadovoljne stranke”][vc_column_text]Tudi letos, tako kot lani, lahko že zdaj rezerviraš čisto svoj Pawttone, in poslali ti ga bomo po pošti kakšen dan pred Božičem.

V opombe naročila napiši ime svojega kosmatinčka in Pawttone bomo  tudi personalizirali.
Naročila so že odprta na www.tacka.si, in pohiti saj je število Pawttonov omejeno. 

PAWTTONE TUNA

PAWTTONE JABOLKO[/vc_column_text][vc_single_image image=”1115″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]

NAJ SE DECEMBERSKA PRAZNIČNA MRZLICA ZAČNE!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Preberi si tudi PAWTTONE KAJ JE TO